НИСКОГРАДБА

the very least in Glory ) is to draw opportunity oxbridgeessays review the pupil conclude up struggling with small grades, waste of
how to make a paper face changer freeessaywriter how to write best cover letter for job
how to write an outline for an essay pdf free essay writer how to write a cover letter journalism
how to write an fce essay introduction paperhelp how to write an email cambridge

Во втората половина на 2018 година своето портфолио на услуги го зголемивме со нова услуга – Изведба на земјени работи, каде инвестиравме во нова градежна механизација и транспортни средства. За таа цел во своето портфолио на градежни машини и транспортни средства ги додадовме следниве ресурси:

 • багер JCB 220
 • камион кипер Ford Cargo 4142, со носивост од 20 м3
 • утоваривач LiuGong 856
 • камион MAN TGA 180.130, со фабрички кран Atlas 100, со капацитет oд 7,5 t
 • ровокопач Case 580

 

Во 2019 година инвестиравме во дополнителна нова градежна механизација и транспортни средства, како:

 • багер Liebherr 944
 • багер LiuGong 933
 • багер LiuGong 930
 • утоваривач LiuGong 842
 • ваљак LiuGong 6612
 • камион кипер Mercedes Benz Аxor 4140, со носивост од 24 m3
 • камион кипер Volvo FMX 420, со носивост од 20 m3
 • камион влекач Man TGS 18.440
 • виљушкар LiuGong од 3,5 t
 • полуприколка за транспорт на материјал со носивост од 26 m3

 

Во 2020 година планираме да инвестиравме во дополнителна нова градежна механизација и транспортни средства, како:

 • греидер
 • булдозер
 • камион кипер
 • ваљак
 • финишер
 • фреза за асфалт

 

Развојот и инвестирањето во нови технологии на машини и транспортни средства е клучот во успехот на среден рок.

ДЕЛ ОД НАШИТЕ ПРОЕКТИ

Tirrena Scavi, Градско - Дреново (5 km)

Изнајмување на градежна опрема, Tirrena Scavi

Услуга транспорт со кипери, Tirrena Scavi

Изведба на објекти на траса, Tirrena Scavi

ПОБАРАЈ ПОНУДА

 • 9 + 62 =

  РЕГНУМ ИНЖЕНЕРИНГ Скопје е основана во 2015 година како градежна компанија за завршни работи во градежништвото, Во 2018 година настанува реструктуирање на РЕГНУМ ИНЖЕНЕРИНГ Скопје, со воведување на нови производи и услуги:
  Бетонска база, производство и продажба на бетон и бетонски елементи, Каменолом, производство и продажба на тампон и фракции, Нискоградба, Високоградба, изведба на индустриски објекти и објекти за домување.

  Дирекција

  Булевар Борис Трајковски бр.5, Кисела Вода, Скопје

  Телефон

  +389 2 2 777 761

  Е-маил

  stojkovski@regnum.mk