КАМЕНОЛОМ

how to write an essay ielts academic essay writers free how to write email purchase order
how to write an essay in mla format google docs https://www.paperhelp.nyc how to write email response to job posting
how to write good descriptive essay pdf www.paperhelp.nyc how to write an email to a friend
how to write an essay cambridge freeessaywriter how to write report

Во првата половина на 2019 година своето портфолио на производи и услуги го зголемивме со производство и продажба на тампон (дробен камен) од варовничко потекло, во локалитет Тикијарница, област Краста, село Пчиња, Општина Куманово.

Во втората половина на 2019 година инвестиравме во нова најсовремена автоматска дробилка за производство на фракции (од 0 mm до 4 mm, од 4 mm до 8 mm, од 8 mm до 16 mm, од 16 mm до 32 mm) и тампонски материјал (од 0 mm до 32 mm и од 0 mm до 63 mm), со капацитет од 90 тони на час, од производителот FABO Makina од Измир, Турција.

Во втората половина на 2019 година, инвестиравме во дополнителна и нова градежна механизација на Каменоломот, со цел поефикасно и побрзо производство на тампон и фракции за бетон, и тоа:

 • багер Liebherr 944
 • утоваривач LiuGong 856
 • камион кипер Ford Cargo 4142 со носивост од 20 m3
 • камион кипер Mercedes Axor 4140 со носивост од 24 m3
 • камион кипер Volvo FMX 420 со носивост од 20 m3
 • камион влекач MAN 18.440 со полиприколки со носивост од 26 m3

Со цел за да можеме да имаме непрекинато производство на тампон и фракции, инсталиравме нов Дизел генаратор за производство на електрична енергија oд производителот AKSA AD 275 од Истанбул Турција.

ДЕЛ ОД НАШИТЕ ПРОЕКТИ

ПОБАРАЈ ПОНУДА

 • 9 + 64 =

  РЕГНУМ ИНЖЕНЕРИНГ Скопје е основана во 2015 година како градежна компанија за завршни работи во градежништвото, Во 2018 година настанува реструктуирање на РЕГНУМ ИНЖЕНЕРИНГ Скопје, со воведување на нови производи и услуги:
  Бетонска база, производство и продажба на бетон и бетонски елементи, Каменолом, производство и продажба на тампон и фракции, Нискоградба, Високоградба, изведба на индустриски објекти и објекти за домување.

  Дирекција

  Булевар Борис Трајковски бр.5, Кисела Вода, Скопје

  Телефон

  +389 2 2 777 761

  Е-маил

  stojkovski@regnum.mk