Почетна

вашиот партнер

РЕГНУМ ИНЖЕНЕРИНГ

Во првиот квартал на 2018 година настанува реструктуирање на РЕГНУМ ИНЖЕНЕРИНГ Скопје, со воведување на нови производи и услуги, односно:

 • Бетонска база, производство и продажба на бетон и бетонски елементи
 • Каменолом, производство и продажба на тампон и фракции
 • Нискоградба
 • Високоградба, изведба на индустриски објекти и објекти за домување
Професионален консалтинг
Вредни идеи
Одличен тајминг
Финансиско прифатливи

Најсовремена опрема

РЕГНУМ ИНЖЕНЕРИНГ постојано инвестира во набавка на најсовремена градежна опрема и примена на најсвремени технологии во градежништвото. За таа цел постојано вложуваме во нови и докажани технологии

СТАНИ НАШ ПАРТНЕР

Ние работиме во партнерство со сите главни добавувачи на технологија, развивање на првокласни решенија за нашите клиенти.

Најнови вести од индустријата

  РЕГНУМ ИНЖЕНЕРИНГ Скопје е основана во 2015 година како градежна компанија за завршни работи во градежништвото, Во 2018 година настанува реструктуирање на РЕГНУМ ИНЖЕНЕРИНГ Скопје, со воведување на нови производи и услуги:
  Бетонска база, производство и продажба на бетон и бетонски елементи, Каменолом, производство и продажба на тампон и фракции, Нискоградба, Високоградба, изведба на индустриски објекти и објекти за домување.

  Дирекција

  Булевар Борис Трајковски бр.5, Кисела Вода, Скопје

  Телефон

  +389 2 2 777 761

  Е-маил

  stojkovski@regnum.mk